Noua tabletă iPad intră în producție, dar apar informații false despre iPhone 6

Noua tabletă iPad intră în producție, dar apar informații false despre iPhone 6

În ultimele săptămâni înainte de lansarea noilor iPhone și iPad, zvonurile și pozele vor fi tot mai multe. Azi, despre cutia falsă pentru iPhone 6 și producția de iPad Air 2014.

iphone 6 cutie si boot

iPhone 6 și noile tablete iPad vor fi anunțate pe 9 septembrie, cel mai probabil, dar până atunci e timp suficient pentru noi imagini cu viitorul telefon. De asemenea, următoarele tablete Apple vor folosi o tehnologie nouă pentru ecran, astfel încât să poate fi folosite chiar și în lumina directă a Soarelui, conform Bloomberg.

Publicația citată susține că producătorii au început deja fabricarea noii tablete iPad Air cu ecran mare. Totuși, Apple nu renunță nici anul acesta la distribuția prin două ecrane. Este vorba de modelul clasic cu ecran de 9,7 inci și de cel mini cu ecran de 7,9 inci. Pe lângă ecranul mai bun, zvonit doar pentru modelul mare, tabletele vor folosi cipurile A8 și vor dispune de scanner de amprente Touch ID ca iPhone 5s.

Descoperă și: Noile imagini cu iPhone 6 prezintă un design cu totul diferit de al vechilor modele

Cât despre iPhone 6, acum au apărut imagini cu telefonul și cutia în care va fi livrat. La nivel de ambalaj nu s-a schimbat nimic, dar este confirmat numele. Sau așa pare la prima vedere. Știm deja că Wico 6 există, prima clonă de iPhone 6, iar ceea ce PocketNow prezintă drept cutia pentru iPhone 6 ar putea fi foart bine o farsă. Iată câteva elemente care demonstrează că e un fals.

iphone 6 cutieTelefonul prezentat în imagini seamănă destul de mult cu Wico 6, dar nu seamănă și cu cel de pe cutie. În stânga jos, unde vine plasticul de separare a antenelor, pe cutie e mai subțire (ca la iPhone 5s), în realitate e mai gros. Mai mult, nu există aplicația Health. Este noutatea introdusă de Apple în iOS 8 și va fi pe ecranul principal. Totuși, ecranul iPhone-ului de pe cutie este identic cu cel de pe cutia de iPhone 5s, doar telefonul e mai înalt și în partea de sus mai este un senzor. Mai jos este cutia de la iPhone 5s.

Află și: Nebunia iPhone 6: oamenii au crezut că o clonă cu Android este noul telefon Apple [VIDEO]

Citește și: