SYBER Vapor Extreme e cea mai performantă consolă cu interior de PC

SYBER Vapor Extreme e cea mai performantă consolă cu interior de PC

Cu numele complet de SYBER Vapor Extreme Console, este unul dintre primele care vine la pachet cu un GeForce GTX 980.

syber vaport extreme gaming console

Nu au trecut decât câteva zile de când cei de la NVIDIA au făcut valuri online prin lansarea noilor plăci video GeForce GTX980. Acum, deja au apărut primele sisteme care incorporează respectivul GPU. Sunt oferite de .

Deşi este promovată ca o consolă de gaming, creaţia de mai sus este de fapt un PC cu o configuraţie mai mult decât decentă pe care îl puteţi folosi la orice tip de activitate. Incorporând o serie de tehnologii şi componente noi, poate fi folosit în egală măsură pentru o sesiune de Watch Dogs sau o sesiune de editare video în Adobe Premiere.

Integrarea noii plăci video GTX980 stă la baza abilităţii SYBER Vapor Extreme de a vă oferi gaming cât se poate de fluent la o rezoluţie Ultra HD 4K. În mod evident, dacă aveţi un TV Full HD, nu veţi aprecia această performanţă, dar vă veţi bucura să ştiţi că puteţi rula orice joc cu detalii maxime pentru câţiva ani de acum înainte.

Deşi configuraţia acestui computer poate fi adaptată bugetului şi suportă fără probleme un upgrade ulterior, merită să aveţi un punct de referinţă. Conectivitatea sa include 6 porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet, WiFi 802.11ac, DisplayPort, HDMI şi cam tot ce v-aţi mai dori. La interior, pe lângă cele mai noi procesoare de la Intel şi noua placă video de la NVIDIA, primiţi 8GB RAM şi un hard disk de 1TB cu 7200RPM. Sistemul de operare preinstalat este cea mai recentă versiune de Windows 8.1, iar de partea de gaming se ocupă Steam Big Picture Mode. Pentru a întări conceptul de consolă, inclus în pachet este un gamepad wireless de la Logitech cu numele de F710.

Nu avem încă un preţ de pornire sau o dată exactă de lansare, dar nu ar trebui să mai dureze mult până la vom afla.

Citește și: