Surpriză! Noua aplicaţie Selfies face ce zice în titlu

Surpriză! Noua aplicaţie Selfies face ce zice în titlu

Deşi mi se pare incredibil că nu exista o aplicaţie intitulată Selfies până la această oră, aceasta tocmai a fost creată şi poate fi experimentată.

selfies-automattic-wordpress

Indiferent care este părerea voastră depre trendul cultural intitulat , acest tip de imagini, împreună cu termenul popular care le defineşte, nu par să mai dispară din viaţă noastră.

Din acest motiv, deşi aţi fi putut să vă cu sute, dacă nu mii, de alte aplicaţii, acum aveţi o aplicaţie omonimă. Aceasta este creată de cei de la Automattic, aceeaşi echipă de dezvoltatori din spatele popularului WordPress. Selfies este o aplicaţie de Android la care s-a lucrat aproximativ opt săptămâni şi care ar trebui să ajungă şi pe iOS în viitorul apropiat. Prima platformă pentru care este disponibil acest program s-a ales printr-un poll online.

Funcţionalitatea aplicaţiei, în caz că nu era evident, este incredibil de simplă. După ce v-aţi instalat-o de pe getselfies.com şi aţi rulat-o pentru prima oară, sunteţi invitaţi să vă faceţi un selfie. În secunda doi, respectiva imagine se va pierde printr-un flux format din alte câteva sute sau mii de imagini cu indivizi şi individe. Momentan nu există posibilitatea filtrării fotografiilor, dar le puteţi măcar partaja pe alte reţele sociale şi le puteţi aprecia cu un Like direct in-app.

În versiunea următoarea, dezvoltatorii au promis că va fi introdus un top cu cele mai bune imagini.

Citește și: