Cum a ajuns obsesia pentru selfie-uri să coste 15.000 de dolari. [VIDEO]

Cum a ajuns obsesia pentru selfie-uri să coste 15.000 de dolari. [VIDEO]

O tânără pe numele de Triana Lavey, din Statele Unite, a investit 15.000 de dolari în operaţii estetice pentru a arăta mai bine în .

Selfie obsesie investitie operatie estetica

Mulţi au râs atunci când o autoritate din Statele Unite a ajuns să clasifice obsesia pentru selfie-uri ca pe o . Cu toate acestea, din ce în ce mai des apar dovezi clare că unii chiar nu se pot abţine.

Triana Lavey este un căutător de talente din Los Angeles, SUA. Tot ea este o persoana care în ultimii ani a investit 15.000 de dolari în operaţii estetice pentru a-şi ,,personaliza” faţa. Într-o lume în care foarte multe doamne şi domnişoare investesc în operaţii pentru augmentarea altor părţi ale corpului, fixaţia pentru selfie-uri nu i-a permis Trianei să cheltuiască o sumă fabuloasă de bani decât pentru a-şi retuşa trăsăturile feţei. Argumentul ei a fost simplu ,,În ziua de azi, în această afacere care se mişcă la viteza internetului, selfie-ul este poza ta de promovare. Nu te poţi reinventa în fiecare zi cu iPhone-ul.” În plus, pentru că trebuia să existe şi un element mai absurd în aceeaşi ecuaţie, tot ea a afirmat ,,nenorocita asta de bărbie mă stresează de înnebunesc în această fotografie”.

Personal, sunt convins că un consult psihologic detaliat nu i-ar fi permis lui Triana Lavey să se arunce la nici un fel de operaţii. Pe termen lung, respectiva decizie pe care a luat-o în urmă cu ceva timp o va costa enorm, inclusiv sub forma unor tratamente faciale regulate pe care le va putea realiza până când procesul de îmbătrânire nu va mai fi reversibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: