Studiu: Scrisul intens de mesaje la telefon dăunează grav sănătăţii

Studiu: Scrisul intens de mesaje la telefon dăunează grav sănătăţii

Cu toate că nu este prima oară când auzim de un astfel de studiu, e drăguţ că există cineva care ne aduce aminte că la telefon nu e sănătos.

TEXTING IS BAD mesaje instant efecte sanatate

Dacă ar fi să ne legăm de studii despre efectele negative ale vorbitului la telefon, este evident că acelea sunt în mare parte subiective şi cu rezultate variate, motiv pentru care nici acum nu am înţeles cât de mult rău ne pot face dialogurile de la distanţă realizate prin intermediul unui smartphone. De exemplu, într-o durere de spate cauzată de statul aplecat, efectele negative asupra sănătăţii sunt incontestabile.

Cele mai recente informaţii pe marginea acestui subiect provin de la United Chiropratic Assocation. Dacă aţi fi tentaţi să asociaţi acel studiu cu o reclamă gratuită, posibilităţile sunt deschise. Oricum, studiul afirmă că ,,poziţia ghiocel” permanentă, în care staţi cu telefonul, căutând mesaje la telefon sau scriind e-mail-uri, pe termen lung vă . Vă deformează postura şi, mai grav decât atât, poate sta la baza unor afecţiuni cardiovasculare care în timp se vor reflecta într-o durată de viaţă mai scurtă.

Citește și: