Studiu: Adolescenţii încă preferă iPhone şi iPad de la Apple

Studiu: Adolescenţii încă preferă iPhone şi iPad de la Apple

Un studiu recent al unui analist de la Piper Jaffray arată că Apple încă este lider printre adolescenți.

apple iphone ipad studiu

Într-o perioadă în care media de vârstă a utilizatorilor de produse Apple a crescut semnificativ, mulţi au fost convinşi să acela este primul pas către o scădere a interesului din partea tinerilor.

Prin intermediul eşantionului numeros din raportul său bianual, Gene Munster  de la Piper Jaffray ne confirmă nivelul de precizie din spatele acestor valori. Statistica detaliată mai jos va reprezenta cea mai recentă dovadă a faptului că nimeni nu s-a săturat de , mai ales când este vorba de adolescenţi.

Pentru a amplifica semnificaţia studiului, nu mai puţin de 7.200 de tineri cu o medie de 16 ani au fost chestionaţi. La întrebarea „Care va fi următorul tău telefon?“, 73% au afirmat că . 63% din ei folosesc deja un iPhone, deci e foarte probabil ca dorinţa de achiziţie a unui nou model să fie combinată cu dorința de upgrade. Dintre cei intervievaţi, 54% se află în posesia unui iPad şi 12% se rezumă la a folosi un iPad mini.

Deşi nu a fost lansat încă şi este greu să ne pronunţăm asupra popularităţii Apple Watch, din câte se pare, aceiaşi adolescenţi nu au fost atraşi de gadgetul purtabil Apple ce urmează să fie lansat în 2015. Doar 7% folosesc deja un smartwatch, pe când 16% ar face o investiţie semnificativă într-un Apple Watch.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: