Cel mai scump iPhone 6 din lume e un prototip scos la licitație pe eBay

Cel mai scump iPhone 6 din lume e un prototip scos la licitație pe eBay

Deşi nu este nici pe departe pe care îl găsiţi pe eBay, acest prototip de iPhone 6 ar putea fi foarte profitabil.

Apple iPhone 6 prototip ebay

Un tânăr din Statele Unite ale Americii, care a postat pe eBay folosind contul mamei sale, speră să se îmbogăţească dintr-un 6 de 64 de GB pe care l-a primit din greşeală.

Fără a avea nici o relaţie cu Apple, persoana din spatele profilului Kimberlyk1018 a comandat un iPhone 6 de la operatorul american Verizon, doar pentru a constata că dispozitivul care i-a fost livrat a fost un prototip. „Nu există inscripţia FCC pe spate şi nu are un model number. Acesta este adevărat! Portul Lightning este de culoare roşie, o dovadă clară a faptului că vorbim de un prototip“, se arată în anunțul de vânzare. Aparatul a ajuns să fie valorificat la peste 100.000 de dolari. În contextul în care aparatul este funcţional şi include în cutie toate accesoriile originale, inclusiv căşti, cablu şi manual, aproape că aveţi toate motivele să-l achiziţionaţi, deşi preţul pare să fie absurd.

Astfel de licitaţii cu prototipuri au mai existat şi în trecut, iar de cele mai multe ori, cumpărătorul ajunge să fie un colecţionar excentric cu un buget generos. Partea cea mai amuzantă a întregului eveniment este că, într-un interviu cu cei de la Cult of Mac, persoana din spatele licitaţiei a afirmat că speră să fie contactată de un oficial Apple pentru a returna aparatul, mai ales că este încrezător că multe dintre valorile cu care s-a licitat nu sunt reale. „Sunt entuziasmat de posibilitatea faptului că Apple m-ar putea contactat, deoarece am iubit compania lor de atât de mult timp, iar aceasta este o ocazie deosebită“, a afirmat acesta.

Cu toate că produsul oferit e cât se poate de real, este foarte probabil ca, la final, licitaţia să dispară pur şi simplu în eter. Nu de alta, dar în momentul în care cineva promite că oferă 100.000 de dolari pe un astfel de gadget, s-ar putea să glumească şi să fie imun la faptul că primeşte un calificativ negativ pentru acea tranzacţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: