Spell Up – un experiment Chrome care vă învaţă să vorbiţi engleză [VIDEO]

Spell Up - un experiment Chrome care vă învaţă să vorbiţi engleză [VIDEO]

Spell Up este un şi un joc online care vă ajută să vă perfecţionaţi cunoştinţele de engleză prin dialog.

experiment chrome google-spell-up

Engleza este una dintre cele mai populare de pe mapamond. Din acest motiv, cei mai mulţi dintre noi au un volum de cunoştinţe semnificativ când vine vorba de limba lui Shakespeare. Cu toate acestea, deşi vocabularul există în mintea noastră, de multe ori, întâmpinăm dificultăţi majore când vine vorba de pronunţie.

Pentru că evoluţia tehnologică şi serviciile de Cloud sunt de un real ajutor în timpurile în care trăim, a fost creat Spell Up. Acesta este un nou experiment care rulează de minune în browserul cu acelaşi nume pentru desktop sau Android. Este construit în jurul API-ului Web Speech, acelaşi care stă la baza abilităţii voastre de a vă adresa verbal telefoanelor, tabletelor şi sistemelor computaţionale de orice fel.

În practică, vorbim de un nou joc menit să vă îmbunătăţească pronunţia în engleză. Cu cât sunteţi mai buni la a spune cuvinte cu voce tare, acestea sunt înlocuite cu unele mai complicate. Acesta ar putea sta la baza unei competiţii între prietenii care se mândresc cu abilităţile lor de conversaţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: