Google și LEGO au creat un experiment Chrome creativ [VIDEO]

Google și LEGO au creat un experiment Chrome creativ [VIDEO]

Menit să sporească dezvoltarea imaginaţiei, cel mai recent experiment Chrome, pus la cale de Google și Lego, vă ajută să vă creaţi casa de vis din .

Google-Lego-Chrome-App buildwithchrome

Nu este deloc simplu, poate doar un pic intuititiv. Cu toate acestea, Google și LEGO au încheiat un parteneriat pentru finalizarea ultimelor proceduri înainte de propagarea unui nou proiect web. Clasificat desigur ca un experiment Chrome şi accesibil la  adresa buildwithchrome.com, acesta foloseşte cele mai noi tehnologii web pentru a vă oferi posibilitatea realizării unui ansamblu virtual. Folosind WebGL,Chrome Google și vă ajută practic să vă asamblaţi casa de vis şi, mai mult decât atât, să o asociaţi unei adrese reale de pe Google Earth. Ideal ar fi să optaţi pentru o bucată de teren nelocuită.

Aflat iniţiat într-o perioadă de test ce a avut loc doar în Australia, Chrome+LEGO este acum disponibil la nivel global. Pentru că partea de socializare este mai importantă ca niciodată la iniţiativele ce implică creativitate, în momentul în care vă urcaţi o construcţie LEGO pe internet, oricine va putea să o vadă, împreună cu adresa la care v-aţi decis să o asociaţi şi, nu în ultimul rând, cu ID-ul vostru. O parte din funcţiile prezente în acest experiment Chrome necesită un cont de Google+.

Dacă tot suntem în 2014, întreaga platformă este optimizată şi pentru ecranele sensibile la atingere ale unor tablete şi smartphone-uri high end. Rămâne să alegeţi voi care este cea mai potrivită platformă pentru această activitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: