Sony Xperia Z3X – monstrul de 6,14 inci și 4 GB RAM

, 23 Iul, 18:26

Noua rundă de zvonuri despre Sony aduce în atenția noastră probabil cel mai puternic telefon de pe piață. Nu știm dacă va fi așa când va fi lansat, dar Sony Xperia Z3X ar putea fi spectaculos.

sony-xperia-z3x

Sony Xperia Z3 se pregătește de lansare la IFA 2014 în septembrie, târgul de tehnologie de la Berlin și despre el am tot scris. Acum, au apărut informații despre un presupus telefon de la Sony care va reinventa ceea ce știm despre putere la telefoane.

Sony Xperia Z3X va avea un ecran de 6,14 inci, o fabletă în toată regula și o rezoluție Quad HD, ca pe LG G3 sau Oppo Find 7. De asemenea, procesorul va fi unul spectaculos – Qualcomm Snapdragon 810, tactat la 2,86 Ghz, care rulează pe 64 de biți. Procesorul grafic va fi unul Adreno 430.

Un zvon interesant privește memoria RAM, care ar putea fi cuprinsă din două cipuri de 2 GB fiecare, iar capacitatea de stocare va fi de 16 GB, potrivit presei străine. 

La nivelul camerei foto, imaginile sunt spectaculoase, iar accesoriul din poză este nemaivăzut pentru smartphone-uri – un obiectiv cu bliț în toată regula. Senzorul va fi de 22 megapixeli, iar sistemul de operare va fi Android L.

Rămâne de văzut dacă  telefonul va deveni realitate. Momentan așteptăm Sony Xperia Z3. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail