Sony Xperia Z3 apare în imagini neoficiale. Schimbări puține, dar telefonul e mai mare

, 15 Iul, 13:31

Sony Xperia Z2 nici nu s-a împrietenit bine cu piața că urmașul e deja pregătit. Au apărut noi imagini cu Xperia Z3 și îl arată în liga mare. Atât de mare, încât se bate direct cu Samsung Galaxy Note 3.

Sony Xperia Z2 FOTO Razvan Baltaretu

În toamnă, la IFA 2014 din Berlin, s-ar putea ca Sony să anunțe un nou smartphone. Așa a făcut anul trecut, iar anul acesta e la rândul Xperia Z3. PocketNow publică imagini noi cu telefonul și e pus carcasă la carcasă cu Galaxy Note 3. Surpriză sau nu, telefonul Sony este aproape cât vedeta de anul trecut a sud-coreenilor.

Sony Xperia Z3 (stânga) lângă Galaxy Note 3

Dacă până acum am avut informații despre Xperia Z3 Compact, nu putea lipsi „fratele“ mai mare. Designul, după cum se prezintă în pozele publicate până acum, nu e schimbat radical, ci doar marginile au fost puțin rotunjite. Sony se laudă, în cazul telefoanelor și tabletelor sale, că recurge la designul omnibalance pentru un echilibru perfect, indiferent de cum ții dispozitivul.

Ca dotări rămâne să ne așteptăm la cel mai bun procesor, cel puțin 2GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de peste 16GB, aceeași cameră de 20 megapixeli cu senzor Exmor de 1/2,3 inci cu mici modificări în aplicație și un buton dedicat pentru camera foto. Telefoanele cu Windows Phone au deja așa ceva, dar cele cu Android cam duc lipsă.

XperiaBlog oferă mai multe imagini cu telefonul și se observă că pe față, în partea de jos, are și un difuzor. Se poate ca Sony să mearga pe ideea HTC, difuzoare stereo sau măcar cel mono să fie poziționat pe față. De asemenea, telefonul va fi rezistent la apă.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail