Cât de bine „se face“ un Sony Xperia Z3 pe grătar? [VIDEO]

Cât de bine „se face“ un Sony Xperia Z3 pe grătar? [VIDEO]

Pentru că fiecare poate să facă ce vrea cu noul său telefon, un posesor de a decis să-l pună pe grătar integrat într-un burger.

sony xperia z3-burger

Dintr-un punct de vedere, am putea afirma că realizatorul clipului de mai jos nu a exploatat la maximum anduranţa noului său smartphone, pentru că nu l-a pus direct pe foc sau grătar. Cu toate acestea, testul merită cu siguranţă un premiu de originalitate.

Xperia Z3 este cel mai recent vârf de gamă al celor de la Sony. În acelaşi timp, este unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri disponibile pe piaţă, când vine vorba de scufundări în apă, praf sau temperaturi extreme. Plecând de la această premisă, cineva s-a decis să vadă cât de bine se poate „găti“ un Xperia Z3. Nixanbal, creatorul clipului, a îmbrăcat telefonul în carne tocată şi, după ce i-a dat forma unui burger, l-a lăsat pe grătar până s-a rumenit.

Experimentul este unul foarte periculos deoarece, la temperaturi ridicate, bateria şi, implicit, telefonul în care este integrată, pot exploda. Partea surprinzătoare survine la finalul clipului când telefonul îşi uimeşte audienţa prin faptul că mai funcţionează. Ecranul sensibil la atingere nu a părut să aibă vreo problemă, cu excepţia stratului de grăsime preluat de la burger.

Acest test agresiv este al doilea care ne-a atras atenţia în ultimele săptămâni. Iniţial am văzut cum un individ a optat să se joace

Dacă nu vrei să îți treci telefonul printr-un așa test, avem aici un review pentru Sony Xperia Z3. „Sony Xperia Z3 este un telefon bun. Este performant, are o cameră mai mult decât decentă, are o autonomie peste medie și, colac peste pupăză, mai este și rezistent la apă și praf. Problema lui este principalul lui competitor: Sony Xperia Z2“.