Sony Xperia Z3 întâlnește un cuțit de bucătar și scapă întreg dintr-un test extrem [VIDEO]

Sony Xperia Z3 întâlnește un cuțit de bucătar și scapă întreg dintr-un test extrem [VIDEO]

Într-un scenariu desprins din minunatul YouTube, un internaut a decis să testeze un folosind un cuţit cât se poate de ascuţit.

Sony Xperia Z3 testat cutit

Dacă folosiţi smartphone-uri de câţiva ani, cu siguranţă aţi observat variaţii semnificative de calitate între ecranele diverselor modele. Respectivele diferenţe se referă atât la imaginea efectivă cât şi la timpul de răspuns, sensibilitatea la atingere sau luminozitate şi contrast. Deşi nu este foarte evident cum unele dintre aceste calităţi pot fi măsurate cu un cuţit, un internaut a decis să facă un experiment mai neobişnuit.

Cei de la Sony s-au lăudat mult în materiale de promovare ale noului lor vârf de gamă, că este foarte sensibil la atingere, indiferent dacă interacţionaţi cu el folosind un deget sau un stylus clasic. Cu toate că este puţin probabil să folosiţi un pix pentru a desena ceva pe ecran, cineva s-a gândit că poate aţi vrea să iniţiaţi o sesiune de Fruit Ninja cu un cuţit.

La final, dacă aţi avut vreodată vreo dilemă legată de sensibilitatea unui ecran de Xperia Z3, acest clip ar trebui să o spulbere. Nu de alta, dar telefonul se comportă de parcă aţi folosi un deget. Rapiditatea este aceeaşi. Plusul major şi un alt motiv pentru care merită să apăsaţi pe play constă în aspectul smartphone-ului la final. Cuţitul de bucătar din imaginea de mai sus nu a lăsat urme evidente pe display. Ca de obicei în astfel de clipuri, sugestia mea este să nu încercaţi aşa ceva acasă.