Sony Xperia Z3x va avea o cameră foto revoluționară, dar va fi lansat abia în 2015

Sony Xperia Z3x va avea o cameră foto revoluționară, dar va fi lansat abia în 2015

Sony Xperia Z3 ar putea fi un dispozitiv revoluționar pentru piață. Pe lângă telefonul clasic, care va veni cu dotări ceva mai bune decât modelul de acum, Sony pregătește și unul cu un senzor foto special. Acest senzor ar ajunge și în unele dintre aparatele companiei. 

Sony Xperia Z3 Demo

În urmă cu două zile, prezentam primele zvonuri despre Xperia Z3, un telefon care ar fi „spart“ în două modele, unul mai bun decât celălalt. Dacă primul, cu numele Xperia Z3, va fi destul de „obișnuit“, cu dotări în linie cu cele pe care deja le avem pe alte telefoane, surpriza este Xperia Z3x, conform PetaPixel, dar acesta va fi lansat abia în 2015.

Cea mai importantă dotare este camera foto cu senzor curbat de 2/3 inci. Acest senzor, potrivit unor surse ale companiei, va ajunge și pe un aparat full frame al japonezilor, dar și pe un compact premium cu obiectiv de 35 mm cu diafragmă de f/1.8. Și da, în primul articol publicam poze cu un bliț atașat de telefon. Se pare că Sony va transforma smartphone-ul într-o cameră foto cât se poate de puternică. Asta pe lângă memoria RAM de 4GB și ecranul de peste 6 inci.

Cum arată senzorul curbat pe care Sony îl dezvoltă și care ar ajunge în Xperia Z3x

Revenind la Xperia Z3, modelul care ar urma să fie prezentat la IFA 2014 din Berlin, acesta va rămâne la același ecran de 5,2 inci full HD, procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 801 cu 3GB de memorie RAM, iar camera foto va fi de 20 megapixeli cu una secundară de 2,1 megapixeli. Deocamdată, versiunea de Android este trecută a fi KitKat și foarte probabil va fi lansat cu acesta înainte de Android L. Mai jos sunt ultimele două imagini pe care evleaks le-a publicat pe contul său de Twitter.

xperiaz32

xperiaz32