Sony va lansa o ediție specială a brățării inteligente SmartBand

Sony va lansa o ediție specială a brățării inteligente SmartBand

Până la sfârșitul lunii, Sony va lansa o ediție specială a brățării inteligente, dispozitiv care se va adresa în special publicului feminin.

roxy 2

Smartband SWR10, brățara celor de la Sony, s-a bucurat de un succes important când a fost lansată, având parte în același timp de numeroase review-uri pozitive. Același lucru a fost valabil  și pentru varianta SmartBand Talk, prezentată mai devreme anul acesta în cadrul IFA 2014. Sony SmartBand Talk este o brățară inteligentă cu o greutate de 24 de grame și un display de 1,4 inci. Ceea ce este interesant e materialul din care e făcut ecranul – nu este un LCD, nu este un IPS, ci E Ink, ca pe Kindle. Ceea ce înseamnă că autonomia crește, dar și funcționalitățile scad. Puteți citi mai multe despre SmartBand Talk pe Playtech aici.

Acum, Sony este gata să scoată pe piață o nouă variantă a brățării sale, în colaborare cu firma Roxy, o companie care produce echipament sportiv pentru femei. Ediția limitată va purta numele ” Sony SmartBand with Roxy”. Brățara va avea culoare albastră și va funcționa alături de aplicația Lifelog de la Sony, care, pe baza diverșilor senzori, colectează informații despre toate activitățile dumneavoastră dintr-o zi. Aceasta va fi rezistentă atât la praf, cât și la apă.

Autonomia bateriei, după cum probabil vă așteptați, este foarte bună, aceasta rezistând mai bine de o săptămână cu o singură încărcare. Sony SmartBand cu Roxy va fi dotată cu NFC și Bluetooth și va fi lansată oficial până în noul an.

roxy 1 smartband

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: