Sony prezintă: ceasul inteligent SmartWatch 3 și brățara SmartBand la care poți vorbi

Sony prezintă: ceasul inteligent SmartWatch 3 și brățara SmartBand la care poți vorbi

Sony Mobile extinde gama de produse din gama SmartWear Experience cu două noi produse, Sony SmartBand Talk şi SmartWatch 3.

01_SmartWatch_3_Black resize

SmartBand Talk este o brăţară inteligentă dotată cu ecran de 1,4 inci paper display care permite managementul apelurilor şi al convorbirilor. SmartWatch 3 este primul ceas inteligent compatibil Android Wear, iar aplicaţia Lifelog este de acum dotată cu o interfaţă pentru desktop şi va fi deschisă dezvoltatorilor.

Descoperă mai multe produse prezentate la IFA 2014

SmartWatch 3 este primul ceas inteligent realizat în parteneriat cu Google pentru a fi compatibil cu aplicațiile Android Wear. Android Wear permite organizarea informaţiilor, oferă recomandări şi îţi transmite informaţii proactiv. Mesajele de la prieteni, notificări referitoare la întâlniri şi informaţii referitoare la vreme sunt concentrate într-un singur ecran. Interacţiunea prin voce e cea mai rapidă modalitate de a interacţiona cu noul Android Wear.

SmartWatch 3 are un microfon, un accelerometru, o busolă, giroscop şi funcţionalităţi GPS. Pe lista de dotări se trec un ecran LCD cu rezoluție de 320×320 pe o diagonală de 1,6 inci. Ceasul este, la rândul său, rezistent la apă, conform ratingului IP683 şi se poate încărca prin microUSB. Are un spațiu intern de stocare de 4GB. SmartWatch 3 va fi disponibil în versiunile Classic (Negru) şi Sport (Lime) cu extra opţiuni (alb şi roz) ce vor fi adăugate ulterior.

01_SmartBand_Talk_White_resize

Citește și: Samsung Gear S – Încă un ceas inteligent în marea colecție a Samsung

SmartBand Talk are microfon şi difuzor încorporate și SmartBand Talk va avea funcţia de acces la apeluri şi convorbiri. Opţiunea de Voice Control permite utilizatorilor să poată transmite comenzi către smartphone prin intermediul brăţării.

Are un ecran de tip e-paper de 1,4 inci, dar și senzori de tipul accelerometru şi altimetru, iar acest gadget va înregistra cu acurateţe mişcările fizice, fie că e vorba de plimbări scurte, jogging, fie că e urcat pe munte. De asemenea, brăţara SmartBand Talk este rezistentă la apă (standard IP68) şi va fi disponibilă în versiunile alb, negru cât şi, ulterior, în alte culori vibrante.

Citește și: