Sony D6653, posibil Xperia Z3, are cifre impresionante în benchmark-uri

Sony D6653, posibil Xperia Z3, are cifre impresionante în benchmark-uri

Sony D6653, sau cum se speculează de ceva vreme, Xperia Z3, a făcut o vizită la sediul AnTuTu și a reușit să atingă un scor impresionant în benchmark-urile efectuate.

Sony Xperia Z3 Demo

Scorul obținut de Sony D6653 este de 37169, așa cum se poate observa în screenshot-ul de mai jos.

Sony-D6653-AnTuTu-BenchmarkSony a precizat mai demult că intenționează să lanseze câte un flaghsip la fiecare jumătate de an, iar cifrele obținute de modelul D6653, indică faptul că acesta ar putea fi viitorul Xperia Z3. Până la urmă, Xperia Z2 a fost introdus la MWC 2014, în luna februarie a acestui an, iar luna august sau septembrie sunt la o distanță de jumătate de an. Scurgerile de informații legate de acest produs și de un posibil Xperia Z3 mini au început chiar din luna iunie a acestui an, ultima mențiune mai recentă fiind screenshot-ul unui ecran de ”About” pentru acest model.

Sony D6653, sau Xperia Z3, cum vreți să îi spuneți, va rula Android 4.4.4 KitKat și va fi propulsat de un procesor Snapdragon 801 MSM8974AC, cu 4 nuclee. Momentan așteptăm și alte detalii despre următorul flagship de la Sony, pentru a liniști aceste zvonuri cu informații oficiale. Fără îndoială, noul model va păstra carcasa rezistentă la apă și la praf, pe care au lăudat-o mulți dintre utilizatori.

Citește și: