Soluția pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Soluția pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Dacă vă aflaţi printre posesorii recent lansatului de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea să vă intereseze.

Galaxy Note Edge

Atât Galaxy Note 4, cât şi Galaxy Note Edge, vin cu o partic care s-ar putea să vă facă să nu-l auziţi atunci când este vorba de notificări discrete audio emise când aveţi telefonul în buzunar. Este vorba de poziţionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, în loc de amplasarea sa pe rama superioară sau inferioară.

Pentru cei care au fost frustraţi de această opţiune a designerilor de la Samsung, există acum un mod de a o remedia. Acesta se manifestă printr-un artificiu software pe care îl instalaţi pentru a transforma difuzorul pentru apeluri, la care auziţi interlocutorul când vorbiţi la telefon, într-un al doilea difuzor principal. Respectivul mod funcţionează momentan doar pentru posesorii de Galaxy Note Edge şi nu se ştie la această oră dacă va funcţiona vreodată, printr-un update, şi în cazul Galaxy Note 4. Partea cea mai amuzantă a acestui mod este că generează un efect aproape surround atunci când ţineţi telefonul în picioare pe masă şi se aud sunete atât de o parte, cât şi de alta a aparatului.

Ca de fiecare dată când vine vorba de artificii pentru posesorii de Androide, modul a fost postat prima oară pe forumul XDA Developers. Creatorul său, cu numele de sshafranko a postat trei variaţii ale aceluiaşi mod pentru diferite variaţii de volum. Nu de alta, dar în momentul în care v-aţi decis pe un anumit volum şi aţi aplicat patch-ul pe un telefon cu drepturi de Root, nu îl veţi mai putea schimba decât dacă aţi instalat o altă variantă a aceluiaşi mod. Sunteţi curioşi? Întregul tutorial este disponibil pe website-ul XDA.

Citește și: