Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil în regim special

Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil în regim special

Deşi nu va fi clasificat ca un aparat realizat în ediţie limitată, Samsung Galaxy Note Edge va avea un statut special în portofoliul Samsung.

samsung galaxy note edge

Cel mai recent vârf de gamă al celor de la Samsung, anunţat în cadrul unei conferinţe speciale desfăşurate la Berlin în primele zile ale acestei luni, este Galaxy Note 4. Cum s-a întâmplat de altfel cu fiecare Note, cea de a patra iteraţie a phablet-ului are o configuraţie de invidiat şi va fi disponibilă până la sfârşitul lunii octombrie în peste 140 de ţări.

Tot atunci, Samsung a mai anunţat un dispozitiv impozant cu numele de Acesta din urmă se pare că nu va fi însă la fel de uşor de găsit precum Note 4. Statutul acestui gadget se pare că va fi similar cu cel al Samsung , un smartphone lansat la sfârşitul anului trecut pe care este aproape imposibil să fi pus mâna deoarece a fost creat ca un experiment, mai mult decât un produs de serie.

Într-un interviu acordat recent de preşedintele Samsung Electronics, D.J. Lee a definit noul Note Edge ca fiind un „concept în ediţie limitată, intens tehnologizat“ care va fi livrat stocuri limitate la date variabile, relativ la ţara spre care va fi expediat. În mod evident, în prima etapă, va fi lansat luna viitoare în Coreea de Sud, rămânând ca la un moment dat să fie făcute publice şi alte date de lansare din Europa şi America.

Sunt curios dacă aceste concepte de marketing pompos venite direct de la directorul Samsung Electronics nu cumva sunt menite să sporească interesul pentru un smartphone care ar fi avut şanse ca în timp să fie uitat în amalgamul de lansări recente.