Soluţia cartografică gratuită Nokia HERE, acum și pe Android

Soluţia cartografică gratuită Nokia HERE, acum și pe Android

Divizia Nokia care nu a fost cumpărată de Microsoft, printr-un parteneriat cu Samsung, tocmai a lansat pentru Android.

maps nokia here-android

Printr-o mutare neobişnuită, la câţiva ani după ce am putut experimenta , posesorii de telefoane inteligente create de Samsung pot profita acum de aceeaşi soluţie de navigaţie. În teorie, am putea generaliza, spunând că, de astăzi, Nokia HERE este disponibil pe Android. Din păcate, cel puţin în prima etapă, doar posesori de smartphone-uri Galaxy se pot bucura de această aplicaţie.

Dacă nu aţi mai interacţionat până acum cu acest program, gândiţi-vă la el ca la o alternativă gratuită, dar la fel de potentă, pentru IGO sau Navigon.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, creatorii IGO au şi început să folosească hărţile Nokia în propriile soluţii software de navigaţie. HERE Maps pentru Android include navigaţie turn-by-turn pentru maşini şi pietoni, vine cu o bază de date cu puncte de interes foarte bine pusă la punct şi funcţionează de minune atât online cât şi offline.

Direct din interfaţa programului puteţi opta să descărcaţi hărţile de care aveţi nevoie pe telefon pentru a nu genera trafic de date atunci când ieşiţi din ţară.

 

Citește și: