Noul serviciu Nokia Here este disponibil pe iOS

Noul serviciu Nokia Here este disponibil pe iOS

Abia a trecut o saptamana decat anuntam noul serviciu Nokia Here si deja incepem sa observam ca gigantul se tine de cuvant cand vine vorba de lansarea aplicatiilor dedicate pentru alte platforme decat Windows Phone. Desi nu este inca disponibil pentru Android, Nokia Here poate fi descarcat incepand de astazi din Apple AppStore.

Nokia Here

Personal ma aflam printre cei care asteptau cu nerabdare lansarea unei noi aplicatii gratuite de harti pentru iOS dupa ce am fost dezamagit profund de aplicatia Maps a celor de la Apple. Legat de Nokia Here, am fost doar partial dezamagit de noua unealta a companiei finlandeze. Aceasta este sprintena, arata bine si se vede ca a implicat un efort financiar considerabil din partea companiei producatoare. Problemele apar in momentul in care incepeti sa o folositi mai intens si observati ca punctele de interes nu sunt atat de multe pe cat v-ati astepta, aplicatia nu este disponibila in limba romana, iar informatiile legate de transportul in comun din experimentele mele nu au existat in Brasov si nici in Sighisoara sau Bucuresti. Trecand peste aceste aspecte, instaland Nokia Here castigati o aplicatie de navigatie turn-by-turn gratuita care functioneaza destul de bine.

In plus, fiecare harta pe care o aveti in fata ochilor cand accesati aplicatia poate fi salvata pentru a fi utilizata atunci cand nu sunteti online. Interfata per ansamblu este simpla si intuitiva, iar vocea pentru navigatie este clara. Aplicatia este universala si ruleaza la fel de bine pe toata gama de produse Apple (iPad, iPhone si iPod Touch). Cu toate ca Here deja vine cu o serie de avantaje pentru utilizatorii de iOS, ramane sa vedem daca Nokia se ocupa sa aduca actualizari aplicatiei in mod regulat, sau o va lasa sa scada in popularitate pe zi ce trece.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: