Solo2 Wireless, primele căști lansate de Beats sub tutela Apple

Solo2 Wireless, primele căști lansate de Beats sub tutela Apple

La scurt timp după ce Apple a cumpărat Beats, americanii nu ezită să lanseze produse noi precum căştile Solo2 Wireless cu conectivitate Bluetooth.

beats-solo2-wireless

Deşi ocupă de ceva timp o poziţie privilegiată pe piaţa căştilor high-end, cei de la Beats îşi menţin un ritm destul de alert când vine vorba de noi lansări de produse. După ce în luna mai a acestui an compania lui lansa o a doua generaţie de căşti din gama Solo, acum a venit momentul pentru o nouă variantă a aceluiaşi produs.

Noile Solo2 Wireless reprezintă cel mai nou intrat în portofoliul de soluţii audio . Identice aproape la capitolul design cu modelul lansat în urmă cu şase luni, căştile de mai sus nu au în plus decât conectivitatea Bluetooth. Prin intermediul acesteia din urmă puteţi asculta muzică provenită de la un smartphone sau orice alt player care se află la o distanţă de aproximativ 10 metri. Având în vedere cât de importantă este autonomia la un astfel de produs, cei de la Beats au ţinut să se laude pe pagina de specificaţii a Beats Solo2 Wireless cu până la 12 ore de audiţie. Mai mult decât atât, dacă aţi rămas în pană de curent, funcţionează la fel de bine şi cu fir.

Ca orice alt produs al celor de la Beats, preţul de achiziţie poate fi perceput cu uşurinţă ca fiind nejustificat. În definitiv, la 300 de dolari puteţi cumpăra multe alte perechi de căşti din gama premium. În orice caz, dacă nu rezistaţi tentaţiei, merită să aveţi în vedere că sunt disponibile pe negru, alb, roşu sau albastru. Tot cu ocazia acestei lansări varietatea de nuanţe în care vă puteţi achiziţiona o pereche originală de Beats2 Solo s-a amplificat cu câteva denumire pretenţioase: Stone Grey, Hunter Green, Blush Rose, Imperial Violet şi Sapphire Blue.