Sistemele portabile Dell Latitude Rugged Extreme sunt perfecte pentru război

Sistemele portabile Dell Latitude Rugged Extreme sunt perfecte pentru război

Este incredibil nivelul de anduranţă oferit de cele mai noi sisteme Rugged Extreme ale companiei americane.

dell-latitude-12 rugged extreme

Dell a anunţat zilele trecute două sisteme portabile. Este vorba de Dell Latitude 12 Rugged Extreme şi Dell Latitude 14 Rugged Extreme. Primul, cel de 12 inci, este un hibrid capabil să funcţioneze în egală măsură ca notebook sau tabletă. Al doilea, de 14 inci, este un notebook de format clasic. Cam aici se termină diferenţele între cele două.

Ambele Rugged Extreme sunt destinate celor care lucrează în condiţii extrem de vitrege. Aceste portabile rezistă la praf, umezeală, trânte, vibraţii, temperaturi extreme şi tot felul de intemperii. Aveţi în vedere numai faptul că pot fi scăpate fără nici un fel de consecinţe de la o înălţime de 2 metri înălţime şi vă veţi da seama că s-ar putea să nu vă fie dedicate. Tot ca anduranţă, gândiţi-vă că au trecut toate testele de certificare ale armatei americane.

Construcţia lor este realizată doar din materiale robuste precum ultra-polimeri rezistenţi la impact şi aliaj de magneziu, toate pentru a vă ţine informaţiile stocate în siguranţă. A patra generaţie a tehnologiei QuadCool este responsabilă de menţinerea unor temperaturi de lucru decente chiar şi atunci când voi ca utilizatori vă topiţi de căldură.

În funcţie de buget, puteţi configura un Latitude 12 sau Latitude 14 Rugged Extreme cu până la 16GB RAM, un SSD de 512GB şi cele mai noi procesoare Intel. Autonomia specificată pentru Latitude 12 Rugged Extreme este de 8,5 ore, în timp ce varianta de 14 inci face saltul până la 14 ore.

Începând cu luna mai a acestui an, ambele sisteme vor fi disponibile pentru achziţie la nişte preţuri exorbitante. Latitude 12 va începe de la 3650 de dolari şi Latitude 14 va fi un pic mai accesibil, de la 3500  de dolari.

Citește și: