Dell lanseaza sisteme buget din seria Latitude

Dell lanseaza sisteme buget din seria Latitude

Pentru ca este evident ca oamenii cheltuie din ce in ce mai putin pe sisteme portabile, de acest trend cu Latitude 3330.dell lattitude 3330

Pana de curand sistemele Inspiron includeau configuratii accesibile destinate tuturor categoriilor de utilizatori. Dell vrea sa rupa aceasta traditie prin lansarea unui .

Cu linii de design compacte si un aspect care aduce mai degraba aminte de un ultrabook decat de un notebook ieftin, Dell a creat Latitude 3330. In conditiile in care acesta este un sistem al carui pret pleaca de la 419 dolari, o configuratie mai mult decat decenta ar putea sa vina ca o surpriza placuta. Vorbim de un notebook de 13,3 inci cu un panou a carui rezolutie nativa este egala cu 1366 x 768 pixeli. Procesoarele ce stau la baza configuratiei acestui sistem sunt Celeron , Incel Core i3 si i5, procesoare Ultra Low Voltage. Cantitatea de memorie RAM preinstalata este de 2GB DDR3 iar spatiul de stocare este asigurat de un SSD sau un SSHD, suficient de rapid pentru cele mai multe scenarii de utilizare. In plus, mai vine cu un webcam 720p si porturi HDMI, VGA, USB 2.0 si USB 3.0 pentru a nu va priva de compatibilitatea cu cele mai noi gadgeturi si periferice.

Cu livrari incepand cu sfarsitul acestei luni, nu ar trebui sa vina ca o surpriza daca aproximativ in aceeasi perioada noul Latitude 3330 se va gasi si in Romania la un pret similar.

Citește și: