Siri versus Cortana – competiţia asistenţilor virtuali [VIDEO]

Cea mai recentă reclamă a celor de la Microsoft pune în competiţie doi asistenţi virtuali foarte populari, Siri VS. .Cortana-Vs-Siri

În România, nu prea suntem favorizaţi când vine vorba de asistenţi virtuali, indiferent de platforma pe care o preferăm. Peste ocean însă, se lucrează intens la aceste componente software menite să ne facă viaţa mai uşoară prin intermediul smartphone-ului din buzunar.

Cu toate că, în mare parte, îşi propun să îndeplinească aceleaşi funcţii, în mod evident există diferenţe între ceea ce oferă Apple pe iPhone sau Microsoft pe . Plecând de la această premisă, gigantul din Redmond a creat reclama de mai jos. Prin intermediul clipului, se pare că nu a fost foarte greu să demonstreze că Siri are un handicap în faţa Cortana. În definit, vorbim de o reclamă, nu de un test autentic Siri VS. Cortana cu 1000 de întrebări. Pentru acesta s-a folosit un iPhone 5S şi un Nokia Lumia 635.

Dacă vă întrebaţi unde se află Google Now în această ecuaţie, răspunsul a venit la începutul acestei luni de la un analist cu numele de Piper Jaffray. Aparent, în ceea ce priveşte acurateţea informaţiilor oferite, asistentul virtual al gigantului din Mountain View este mult mai eficient în comparaţie cu soluţia oferită de Apple.

Alexandru Puiu
11:00 29.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video