Asistentul Microsoft, Cortana, a ”prevăzut” 15 din 16 rezultate la Cupa Mondială

, 14 Iul, 21:00

Asistentul virtual de la Microsoft, folosit pe Windows Phone, cu numele de Cortana, a prevăzut 15 din 16 rezultate de la meciurile din Cupa Mondială. 

Microsoft Cortana

Asistentul virtual Microsoft a reușit în timpul cupei mondiale să prezică rezultatul a 15 meciuri din totalul de 16 disputate. Totuși, a ghici cu astfel de acuratețe cine va câștiga fiecare meci este un lucru de lăudat, chiar și pentru un expert în domeniu. Probabil că Microsoft ar fi fost și mai mulțumiți dacă asistentul de pe Windows Phone ar fi cunoscut toate cele 16 rezultate, însă ne mulțumim și cu 15 din 16.

Predicțiile lui Cortana sunt bazate pe o mulțime de informații despre echipe, care provin din motorul de căutare Bing și pentru acestea se iau în calcul factori precum puterea fiecărei echipe, înfrângerile sau câștigurile acestora în meciurile de calificare, alte competiții internaționale la care au fost prezente și alte elemente precum și avantajul de a juca acasă. Probabil acestui element se datorează singura greșeală pe care a făcut-o Cortana, favorizând Brazilia în locul Olandei, în lupta lor pentru locul 3 și 4.

Sunt curios, s-a bazat cineva pe ce avea de spus Cortana, în momentul în care a prevăzut care din echipe va câștiga, în cel puțin unul din meciuri?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Dupa parerea mea nua gresit nici al meciul Brazilia Olanda..doar ca acolo au furat asa grav arbitrii ca cred ca ala deja isi cauta de lucru.

Brazilia nu avea nici o sansa sa castige meciul cu Olanda, trebuiau sa joace in 10 oameni din minutul 2.

Claude Makélélé Sinda

Olanda a fost cu multe clase peste amarata de Brazilie . Nu avea nici o sansa sa bata Brazilia pe Olanda … sau mai plastic , niste DESCULTI … pe cei mai bine pregatiti tehnic si fizic si nu mai zic moral .
Era praf Brazilia in acel meci .
E doar numele si vedetele Braziliei nu isi merita banii .
Brazilia s-a dat mare la apa mica .
Nu a pariat nimeni pe Brazilia impotriva Olandei la pariuri . Era stupid sa crezi ca Brazilia v-a bate Olanda . Sa fim realisti .
De ce a primit MESI balonul de aur ? Nu e corect si nu merita . E caz penal pentru cel care a acordat premiul .

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail