Shuv îţi permite să schimbi tonul de apel al interlocutorului

Shuv îţi permite să schimbi tonul de apel al interlocutorului

În pană de inspiraţie probabil, o echipă de dezvoltatori s-a decis să creeze încă o online gratuită cu numele de Shuv.

shuv

În mare parte, Shuv este la fel ca multe alte aplicații de mesagerie instant, dar se diferenţiază în punctele esenţiale.

Sistemul de notificări, prin care interlocutorul vostru află că l-aţi contactat, se află în exclusivitate în mâna iniţiatorului apelului. Cu alte cuvinte, puteţi genera reversul fenomenului de a asculta un ton de apel personalizat atunci când sunaţi la un anumit număr. Puteţi alege voi melodia pe care îl obligaţi să o asculte un prieten de al vostru când vreţi să-i transmiteţi ceva. Poate părea complicat sau agresiv, dar tocmai pentru că oferă această libertatea utilizatorilor săi, Shuv ar putea fi un succes.

Pe lângă o posibilitatea de a alege unul dintre ringtone-urile gratuite, contra sumei de doi dolari pe lună aveţi la dispoziţie o colecţie de 15.000 de melodii licenţiate de la Sony Muic, de la artişti precum Beyonce, Adele, Justin Timberlake, Michael Jackson, Pharell au Miley Cyrus. Dacă nu vă lasă sufletul să daţi bani pe un ton de apel, puteţi în orice moment să vă înregistraţi propria variantă a unui cântec, indiferent care este numele său.

Disponibilă din start atât pentru iOS, cât şi pentru Android, Shuv este o aplicaţie care încearcă să introducă o reţetă clasică în haine noi. Dintr-un punct de vedere este acelaşi program de chat, din altă perspectivă, vă permite să personalizaţi cel mai important aspect al programului, notificarea. Pentru unii va fi libertatea pe care şi-au dorit-o întotdeauna.

Citește și: