Shazam recunoaşte muzica din jurul vostru pe Mac OS X

, 01 Aug, 16:00

După ce a devenit una dintre cele mai populare aplicaţii de recunoscut melodii din lume, este acum disponibilă şi pe Mac OS X.

shazam-mac-os x

De la începuturile sale de aplicaţie de iPhone, în urmă cu aproximativ 5 ani, Shazam a devenit acum o soluţie cross-platform în toată regula.

Dacă vă aflaţi printre cei care nu au mai auzit de Shazam până la această oră, respectiva aplicaţie are abilitatea de a ,,asculta” câteva secunde un fragment dintr-o melodie, după care vă poate afişa cu precizie elveţiană titlul acesteia, artistul şi albumul din care face parte. Pentru că tuturor ni se întâmplă să dezvoltăm o obsesie pentru o melodie dintr-un film de la TV sau dintr-un bar, dintr-un punct de vedere, Shazam ne face viaţa mai uşoară.

De acum înainte, Shazam rulează şi pe Mac OS X şi poate fi descărcată gratuit din Mac App Store. Modul de funcţionare al acesteia este cât se poate de simplu. Stă în permanenţă în bara de meniu, lângă ceas şi începe să vă recunoască muzica din jurul vostru în momentul în care o apelaţi.

Shazam a evoluat mult în ultima perioadă, iar în toamnă se va integra cu Siri, odată cu lansarea iOS 8. În rest, în funcţie de platforma preferată, Shazam este disponibil acum pentru iOS, Android, , Windows 8.1 şi OS X.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail