Originalul Shazam ajunge pe WP8, acum mai avantajos

Originalul Shazam ajunge pe WP8, acum mai avantajos
15:00 31.05.2013

Dupa cativa ani buni de la debutul pe terminalele cu iOS, a ajuns in sfarsit si la utilizatorii de Windows Phone 8 printr-o versiune nativa.

Shazam

Terminalele cu Windows Phone 8 vin cu posibilitatea recunoasterii implicite a melodiei care se aude in fundal. Respectiva functie este . Cu toate acestea, creatorii Shazam s-au decis sa profite un pic de problemele de precizie pe care le are motorul implicit de tagging.

Aplicatia Shazam pentru WP8 este disponibila gratuit in Windows Phone Store si vine, fara costuri suplimentare, cu tagging infinit. Ca fapt divers, tagging-ul infinit din Shazam Encore pe iOS costa sapte dolari, motiv pentru care, din acest punct de vedere, posesorii de terminale cu Windows Phone au un avantaj semnificativ financiar. Pe langa recunoasterea cea mai rapida a unei melodii, noua aplicatie vine cu top-uri de tag-uri locale in zona in car va aflati. Nu lipseste functionalitatea Live Tile care printr-un singur tap va permite sa aflati ce melodie se aude direct din ecranul principal al aparatului. In alte cateva secunde de la recunoastere, aceasta versiune a aplicatiei va va permite sa achizitionati muzica de pe ecran din Xbox Music sau Nokia Music, cu mentiunea ca serviciul din urma este exclusiv pentru terminale Nokia.

Pentru ca Shazam a evoluat semnificativ ca functionalitate in ultimii ani, iteratia de WP8 a programului reitereaza aceeasi functionalitate. Vorbim aici de recunoasterea anumitor reclame si a anumitor seriale de la TV care ruleaza de obicei in SUA. Daca sunteti mandru de o melodie auzita intr-un bar pe care ati recunoscut-o cu Shazam, puteti printr-un tap sa urcati informatiile despre ea pe Facebook sau Twitter.

Shazam-Windows-Phone-8-App

loading...