Noul Shazam pentru iOS ascultă tot timpul în fundal

Noul Shazam pentru iOS ascultă tot timpul în fundal

Dacă tot am simţit uneori că am ratat aflarea unei melodii pentru că nu am fost suficient de rapizi în a porni , de acum nu va mai exista această problemă.

Auto Shazam

Smartphone-uri precum Moto X au făcut valuri în industrie cu ocazia lansării, în urmă cu câteva luni, în parte şi datorită faptului că erau gata oricând să preia comenzi vocale. După cum am zis şi în materialul de preview al acelui aparat, din acel moment, din nou nu s-a mai pus problema de configuraţii hardware rupte din alt film, ci de funcţii software care ne fac viaţa mai uşoară.

Funcţii precum cele oferite de Google Now pe Moto X nu vom vedea prea curând pe iPhone, însă din fericire există ceva care să ne confirme că şi smartphone-ul Apple ştie să asculte tot timpul.

Noul Shazam, lansat astăzi, are un un switch On/Off pe prima pagină marcat Auto. Din momentul în care este activat, Shazam pentru iOS lucrează în fundal, în permanenţă, pentru a identifica melodiile pe lângă care treceţi în fiecare zi. Puteţi să închideţi aplicaţia şi puteţi să închideţi telefonul, atâta timp cât aveţi notificările pornite, numele fiecărei melodii şi al artistului care o cântă apare pe ecranul iDevice-ului din buzunar.

În continuare veţi putea forţa recunoaşterea unui melodii prin butonul din mijlocul ecranului, dar sunt mari şanse să nu mai fie nevoie. Ca un mic detaliu, această funcţie în particular a existat de de ceva timp în versiunea pentru iPad de Shazam, dar abia acum soseşte pe iPhone. Nu mai rămâne decât să descărcaţi Shazam pentru iOS de AppStore, în cazul absurd în care până acum aţi omis din diverse motive .

Citește și: