Seria de telefoane BLU Studio primeşte trei noi membri

Seria de telefoane BLU Studio primeşte trei noi membri

Deşi cei de la nu sunt foarte eficienţi în a-şi propaga creaţiile pe întregul mapamond, merită să aveţi în vedere trei noi smartphone-uri lansate recent.

lansare blu phones

Cu toate că cei mai mulţi dintre voi aţi făcut deja investiţiile în gadgeturi pe 2014, BLU a anunţat zilele trecute trei smartphone-uri accesibile cu configuraţii mai mult decât decente. Este vorba de 6.0 LTE, BLU Studio 5.0 HD LTE şi BLU Studio Mini LTE. Dacă nu era evident, literele LTE din titlu fac referirea la abilitatea aparatelor de a suporta cele mai noi reţele de comunicaţii, în timp ce numerele din titlu reprezintă o referinţă către diagonala acestora.

BLU Studio 6.0 LTE este un phablet de 6 inci cu rezoluţie Full HD. La interior ascunde un quad core Snapdragon 400 de la Qualcomm tactat la 1,6 GHz, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB.  Partea de captură implică două camere de 13, respectiv 5 megapixeli. În plus, există şi un cititor de carduri microSD, în cazul în care vreţi să vă extindeţi spaţiul de stocare. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat, bateria este de 3200 mAh, iar un modulator FM ascuns în carcasă ar trebui să vă fie suficient pentru zilele în care nu mai ştiţi ce să ascultaţi.

Fratele său mai mic, BLU Studio 5.0 HD LTE are un display de 5 inci cu o rezoluţie nativă de 1280 x720 pixeli. Partea de procesare este o combinaţie dintre un Snapdragon 400 quad core la 1,2 GHz, 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB. Există şi un cititor de de microSD-uri, suport pentru Radio FM şi o baterie de 2200 mAh. Sistemul de operare este acelaşi KitKat. Cele două camere integrate de o parte şi de alta a carcasei au 13, respectiv 5 megapixeli.

Cel mai mic dintre cele trei gadgeturi anunţate zilele trecute este BLU Studio Mini LTE, al cărui ecran are doar 4,5 inci şi o rezoluţie nativă infimă de 854 x 480 pixeli. În acest caz particular vorbim de o combinaţie dintre un Snapdragon 400 la 1,2 GHz, 1GB RAM şi o memorie internă de 4GB. Sistemul de operare este acelaşi, în timp ce bateria este un pic mai mică, doar 1850 mAh. Există şi suport pentru radio FM, iar camera principală este de 5 megapixeli în timp ce pentru selfie-uri va trebui să vă rezumaţi la o rezoluţie VGA.

Preţul pentru cele trei modele sunt 279 dolari pentru Studio 6.0 LTE, 199 dolari pentru Studio 5.0 HD LTE şi 119 dolari pentru Studio Mini LTE.

Citește și: