Blu lanseaza si el smartphone-uri quad core

Blu lanseaza si el smartphone-uri quad core

O companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a Europei, Blu, s-a decis ca este timpul pentru o reinnoire a liniei de terminale.

blu quatro smartphone tegra 3

Daca pana de curand aparatele Blu se limitau la procesoare dual core, odata cu lansarea liniei Quattro, smartphone-urile companiei trec pe quad core. In special este vorba de adoptia SoC-ului NVIDIA Tegra 3 la diferite frecvente de tact.

Quattro 4.5, cu un display qHD si procesor NVIDIA Tegra 3 tactat la 1,5 GHz, se va comercializa la liber cu un pret de aproximativ 250 dolari. In plus, pe langa o camera de 5 megapixeli, acest aparat va avea disponibil un slot micro SD si o memorie interna de 4GB. Quattro 5.7, pe langa un display imens tradat de cifra  din titlu care defineste diagonala, vine cu o camera de 8 megapixeli si o rezolutie nativa egala cu 720p. Mandria companiei se pare ca va fi Quattro 4.5 HD cu un pret specificat la 350 dolari. Acesta din urma va folosi un display 720p in conditiile in care diagonala ecranului va fi de 4.5 inci. Panoul va fi protejat cu Gorilla Glass, spatiul de stocare va fi egal cu 16GB iar senzorul foto va integra tehnologia BSI pentru imaginii mai clare imortalizate in conditii de iluminare reduse. Sistemul de operare preinstalat preponderent pe aceste aparate va fi Android 4.0.

Smartphone-urile Blu de 4.5 inci vor ajunge in magazine pana la sfarsitul acestei luni, in timp ce modelul de 5,7 inci va fi un pic mai pretentios la fabricatie si se va comercializa doar incepand cu luna martie. Pe partea de retea, aparatele vor fi deblocate si se vor rezuma la conectivitate HSPA+ 3G.

Citește și: