Noi telefoane dual-sim accesibile de la BLU

Noi telefoane dual-sim accesibile de la BLU

La cateva zile dupa ce cu cateva smartphone-uri competente, compania anunta acum niste smartphone-uri din gama buget.

blu products tank 4.5 studio 5

Dupa linia de smartphone-uri Quattro lansate la inceputul saptamanii, Blu incearca sa atraga si utilizatorii de smartphone-uri cu un buget mai redus. Cu acest scop a anuntat Tank 4.5 si Studio 5.3 II.

Tank 4.5 este un smartphone buget rezistent la apa si praf care reuseste sa nu fie foarte greu sau foarte gros. Are o grosime de doar 9,6 milimetri, un display qHD de 4,5 inci si un procesor dual core tactat la 1,5 GHz. Camera de pe spate este de 5 megapixeli iar spatiu de stocare preinstalat este de 4GB.

Cel de-al doilea smartphone lansat in aceste zile este Studio 5.3 II. Numarul roman II de la final ne aduce aminte de faptul ca acest model este urmasul unui smartphone similar de acum un an.  Acest nou mdel este similar la capitolul configuratie cu modelul Tank, la capitolul camera insa face trecerea de la 5 la 8 megapixeli. Ambele smartphone-uri vin preinstalate cu Jelly Bean si suporta doua SIM-uri. Pe partea de conectivitate, standardul suportat este HSPA 3G.

Pretul ambelor modele este de 200 dolari si daca avem noroc ar trebui sa ajunga si in aceasta parte a oceanului in curand. Sper doar sa fie rapide si in practica nu doar in teorie, nu de alta dar mi se pare ca din ce in ce mai multi dintre noi fac un efort financiar suplimentar si isi iau un Galaxy S II sau iPhone 4 decat un model nou al unui brand necunoscut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI