Seria de tablete Dell Venue nu a murit, primeşte noi membri

Seria de tablete Dell Venue nu a murit, primeşte noi membri

Deşi Dell nu este prima opţiune când vă gândiţi la o tabletă nouă, noua serie de dispozitive s-ar putea să vă atragă.

dell venue7-8-3

Cu un istoric negativ când vine vorba de smartphone-uri şi tablete, cei de la  nu vor să renunţe să investească în acest segment de piaţă. În definitiv, accentul acum se pune pe mobile şi trebuie să faci tot posibilul să prinzi o felie din plăcintă.

Compania americană a anunţat două noi tablete cu nume simple – Venue 7 şi Venue 8. Foarte similare din punct de vedere al designului, cele două gadgeturi se diferenţiază, într-o oarecare măsură, doar prin hardware.

Dell Venue 7, o tabletă cu un display HD 720p, va fi construită în jurul unui procesor Intel Atom Z3460. Dell Venue 8 va avea un ecran Full HD, un upgrade semnificativ la volum de pixeli şi un procesor un pic mai bun, Intel Atom Z3480.  Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea de stocare standard este de 16 GB pentru Dell Venue 7. Există variante mai scumpe cu 32 de GB stocare. Dell Venue 8 are aceleași caracteristici tehnice, sistemul de operare fiind un Android 4.3.

La capitolul puncte comune, intră o tehnologie audio cu un grad de popularitate destul de mare printre pasionaţi – Waves MAXXAudio Pro. Aceasta reprezintă un upgrade semnificativ pe lângă un set implicit de difuzoare ultra compacte şi lipsite de profunzime. Preinstalate cu Android 4.4, cele două tablete vă vor oferi din start şi câteva opţiuni când vine vorba de achiziţii de accesorii. În această categorie intră o tastatură pe Bluetooth, un dock pentru încărcare wireless şi o carcasă Duo Tablet.

Disponibile de la 1 iulie pe site-ul producătorului, ambele tablete vor fi destul de accesibile. Venue 7 va avea un preţ de 160 de dolari, în timp ce Venue 8 va face saltul până la 200 de dolari.

dell venue 7-8

Citește și: