12 sept. 2013 | 20:30

Dell Venue este o noua tableta preinstalata cu Windows 8.1

ACTUALITATE
Dell Venue este o noua tableta preinstalata cu Windows 8.1

nu are o prezenta foarte stridenta pe piata de tablete, dar la IDF 2013 a anuntat o noua creatie preinstalata cu Windows 8.1, Dell Venue.

dell venue tablet

In imaginea de mai sus, este primul dispozitiv al celor de la Dell creat sub brandul Venue, dupa o pauza de aproximativ un an. Practic, dupa ce au ajuns la concluzia ca produsele companiei nu prea se vindeau cu aceasta denumire, americanii au revenit asupra deciziei pentru a lansa .

Dell Venue este o tableta construita in jurul unui panou de 8 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080. Vine preinstalata cu cea mai noua iteratie a sistemului de operare Microsoft, Windows 8.1. Acest produs a vazut pentru prima data lumina reflectoarelor la Intel Developers Forum 2013 dintr-un motiv foarte simplu. La interior, se ocupa de procesare un procesor Bay Trail de frecventa necunoscuta, unul dintre cele mai noi anuntate anul acesta de Intel. Ca puncte forte ale noii familii de procesoare, in cadrul conferintei s-a insistat foarte mult pe o performanta sporita fara un impact semnificativ asupra bateriei. Desi nu avem specificatii precise ale noului Dell Venue, merita retinut ca nu vor lipsi de pe marginea sa un port HDMI pentru video mirroring si nici un port microUSB pentru incarcare si transfer de date.

Un pret aproximativ nu a fost facut public, insa Dell a atras atentia asupra datei de 2 octombrie, abia atunci vom sti mai multe despre acest produs si poate si despre altele ale sale.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele