Scribble Pen este pixul care scrie cu orice culoare

Scribble Pen este pixul care scrie cu orice culoare

Scrible Pen este capabil să scrie cu orice culoare dintr-un număr de 16 milioane de culori, dacă va obţine finanţare pe Kickstarter.

Scribble Pen pix inteligent orice culoarea

Exceptând banda colorată de la mijloc, dispozitivul din imaginea de mai sus pare . Spre deosebire însă de pixurile care scriu cu negru, albastru, verde sau roşu, această creaţie este o cu totul altă mâncare de peşte. În primul rând, poate fi folosit pentru a desena în orice culoare.

Scribble Pen poate reţine în memorie 100.000 de nuanţe diferite, dar abilitatea sa de a reproduce diverse culori se rezumă la o valoare mult mai generoasă, egală cu 16 milioane. Deşi aceste abilităţi ar putea părea magice la prima vedere, în realitate, se folosesc de nişte avansuri tehnologice deloc absurde. Practic, integrează un senzor de culoare şi un microprocesor cu scopul de a recunoaşte culori din mediul înconjurător. Este suficient să-l îndreptaţi către un obiect de orice fel şi instant pixul va dobândi abilitatea de a scrie în exact respectiva culoare.

Va fi disponibil în câteva luni şi din start Scribble Pen va putea fi achiziţionat cu una din două funcţionalităţi. Varianta cu cernelă de orice fel va fi realizată pentru cei care îşi petrec cea mai mare parte a zilei cu pixul pe hârtie. O alta variantă, îşi asumă rolul de stylus cu un software inteligent în spate, ce foloseşte conectivitatea Bluetooth pentru a interacţiona cu orice smartphone sau tabletă. Aceasta din urmă vă controla de asemenea culoarea cu care scrieţi, fie şi pe o suprafaţă digitală.

Aparent, dintr-un anumit punct de vedere, conceptul din spatele Scribble nu este complet nou. Chiar şi aşa, mai trist este că nu se găseşte pe piaţă într-o formă sau alta. Partea bună este că, dezvoltatorul speră să-l aducă pe piaţă în câteva luni cu 150 de dolari, produsul care scrie sau desenează cu orice culoare şi cu 80 de dolari, stylusul care face exact acelaşi lucru pe un display digital.

Scribble Pen pix inteligent orice culoarea 2

Citește și: