Scentee – sistemul de notificări pe bază de miros e disponibil global

Scentee - sistemul de notificări pe bază de miros e disponibil global

Chiar dacă au existat multe încercări de revoltuționare a modului în care primim notificările, este diferit prin faptul că e accesibil.

scentee gadget livrare

Ideea din spatele Scentee nu este nouă. De foarte mulţi ani, diverşi giganţi din domeniul tehnologic au încercat să asocieze o nouă dimensiune experienţei cinematografice, materializată prin miros. Deşi în acest caz particular nu ne referim la un sistem atât de performant, gadgetul de mai sus vă oferă cu diverse arome.

Ca de fiecare dată, astfel de produse sunt lansate în prima fază într-un teritoriu restrâns, în acest caz, Japonia. Din fericire, deja ne aflăm în a doua etapă a distribuţiei, motiv pentru care Scentee poate fi comandat din orice colţ al mapamondului şi livrat la uşă. Ca urmare, după ce aţi accesat site-ul producătorului, preferabil prin intermediul Google Translate, având în vedere că este în japoneză, contra sumei de 35 de dolari vă puteţi comanda aparatul conectabil la orice smartphone sau tabletă cu iOS 7+ sau Android 4.0+.

Pentru România, livrarea este calculată la 30 de dolari, dar trebuie să nu uitaţi că mai aveţi nevoie şi de dozele frumos mirositoare, cu aromă de cafea, lavandă, trandafir, rozmarin sau căpşuni. Acestea costă cinci dolari bucata.

Dacă e să fim serioşi, un astfel de gadget este clar un moft. Partea bună este că are o valoare de cadou incredibilă, nu-i așa?

Citește și:
Etichete: