Jocul Game Of Thrones va fi lansat la început de decembrie

, 29 Noi, 11:00

Cei de la Telltale Games au confirmat o dată de lansare oficială pentru jocul episodic cu numele de

telltale-game-of-thrones-2-640x395

Fanii celui mai piratat serial de televiziune din toate timpurile se pot bucura la aflarea veștii că nu mai sunt decât câteva zile până când vor putea experimenta epopeea Game Of Thrones sub forma unui joc de aventură episodic. Acesta va fi realizat în acelaşi format precum The Walking Dead – a Telltale Games Series şi The Wolf Among Us.

Primul episod din acest sezon inspirat de cărţile lui George R.R. Martin şi supravegheat îndeaproape de HBO va purta numele de şi va fi disponibil atât pentru PC, cât şi pentru console şi dispozitivele Apple. După ce săptămâna trecută aflam că lansarea efectivă ar trebui să aibă loc în viitorul apropiat, acum ştim şi zilele exacte din care va începe să fie disponibil pe fiecare platformă în parte. Pe PC, americanii vor putea să-l descarce din 2 decembrie, în timp ce noi, cei din Europa vom fi obligaţi să aşteptăm o zi în plus.

Pe 4 decembrie, jocul va fi lansat pe iOS. Cei care sperau să se joace Game of Thrones pe PlayStation 3 vor fi nevoiţi să aştepte un pic mai mult, până pe 9 decembrie. În teorie, tot în decembrie, ar trebui ca acest titlu să fie disponibil şi pe Android. În practică nu avem nici o informaţie pe marginea respectivei versiuni. În ceea ce priveşte cerinţele de sistem pentru jocul Game of Thrones, ar trebui să nu aveţi nici o problemă în al-l rula, indiferent dacă aveţi un Mac sau un PC, atâta timp cât aveţi un procesor Core 2 Duo mai mare de 2GHz, 4GB RAM şi o placă video de la NVIDIA sau AMD cu minim 512 MB de memorie dedicată.

Jocul va spune povestea casei Forrester din cinci perspective diferite ale membrilor familiei mai puţin cunoscute. Acţiunea se va petrece după finele sezonului trei al serialului de la HBO şi, printre altele, veţi putea interacţiona şi cu personaje importante din serialul de televiziune cu menţiunea că vocile din spatele lor vor fi aceleaşi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail