Când se lansează jocul Game of Thrones și care sunt cerințele pentru a-l juca

, 25 Noi, 16:35

După ce au făcut valuri cu seria Walking Dead, cei de la Telltale Games mai au puţin şi vor lansa primul episod din .

telltale-game-of-thrones-6-640x395

Game of Thrones este un fenomen cultural foarte popular în ultimii ani, motiv pentru care era inevitabilă portarea intrigii din cărţi în jocuri pentru PC sau console. Primul astfel de titlu va veni de la şi va fi lansat pentru PC în luna decembrie a acestui an. Informaţiile au fost confirmate  prin postarea jocului pe Steam pentru precomandă.

Deşi informaţia nu a fost momentan confirmată oficial pe contul de Twitter al dezvoltatorului, nu avem de ce să nu ne încredem în cei de la Valve. Tot din aceeaşi listare pe Steam obţinem cerinţele de sistem care sunt mai mult decât modeste în comparaţie cu pretenţiile noului Call of Duty sau Assassin’s Creed. În primul rând, jocul rulează fără probleme şi pe Windows XP cu Service Pack 3.

În rest, aveţi nevoie de un Core 2 Duo cu 3GB RAM şi o placă video AMD sau NVIDIA cu 512 MB de memorie dedicată. DirectX 9 şi 3GB de spaţiu se află de asemenea pe lista specificaţiilor minime ale creatorilor jocului. Nici posesorii de Mac nu sunt neglijaţi de Telltale Games. Aceştia trebuie să ruleze OS X Snow Leopard pe un Intel Core 2 Duo la 2,3 GHz cu 4GB RAM şi o placă video AMD sau NVIDIA cu 512. Spaţiul necesar este de 3GB.

Povestea jocului va începe la finalul sezonului trei şi va continua pe tot parcursul sezonului patru. Jucătorii vor putea experimenta întreaga intrigă din cinci perspective diferite ale unor membri ai casei Forrester. Aceasta din urmă este o familie nordică mai puţin cunoscută, supusă neamului Starks. Nu vor lipsi din jocuri interacţiunile cu câteva personaje îndrăgite precum Tyrion Lannister, Cersei Lannister, Margaery Tyrell şi Ramsay Snow. Pentru că această serie de titluri pentru PC trebuie percepută ca o continuare a serialului de la TV, vocile personajelor din joc vor fi interpretate de aceiaşi actori.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail