Samsung visează la un televizor curbat în fiecare cameră de hotel

Samsung visează la un televizor curbat în fiecare cameră de hotel

Samsung intenționează să maximizeze experiența de entertainment în cadrul hotelurilor de lux, mulțumită seriei de televizoare 890 și a platformei SmartTV 2.0.

Samsung Curved UHD TV

Seria H890 de la Samsung este compusă din modele de televizoare LED curbate, unul dintre ele având chiar o diagonală de 75 de inci, fiind astfel unul dintre cele mai mari întâlnite în hoteluri. Seria 890 combină calitatea imaginii cu eficiența energetică fără a ocupa prea mult spațiu în camerele în care va fi amplasat. Proprietarii de hoteluri vor putea alege diagonale de 46 inci, 55 inci, 65 inci și respectiv 75 de inci, pe care le vor putea oferi ca opțiune clienților business cazați în acele hoteluri.

Platforma Samsung SmartTV 2.0 permite hotelurilor să ofere clienților capabilitatea de conectare a dispozitivelor mobile, cu o mulțime de funcții, aplicații și widget-uri personalizabile, ca parte din experiența de entertainment și confort. Seria 890 va fi disponibilă începând cu luna august a acestui an și este foarte probabil ca numele mari din industria hotelieră să implementeze rapid aceste tehnologii pentru clienții lor.

Nu se știe încă dacă vorbim de pachete separate cu diverse opțiuni de entertainment, și nu știm încă nici ce reprezintă platforma SmartTV 2.0 a celor de la Samsung, însă probabil acestea rămân la latitudinea proprietarilor de hoteluri. Oricum, interesantă mișcarea producătorului, și foarte utilă amplasarea acestui produs în segmentul high-end.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: