Samsung Galaxy Note 4 – Primele imagini neoficiale

Samsung Galaxy Note 4 - Primele imagini neoficiale

Având în vedere că unul dintre flagship-urile producătorului a fost deja lansat, Samsung Galaxy S5, mai rămâne un model pentru care interesul crește pe măsură ce se apropie luna septembrie – Galaxy Note 4.

Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 se presupune că va fi lansat, la fel ca în anii trecuți, în Berlin, în timpul târgului IFA. Desigur, Samsung va avea probabil un eveniment separat, de amploare, în care va dezvălui noul dispozitiv. O serie de imagini, două mai exact, au apărut pe internet, și se presupune că ar aparține ultimului dispozitiv din serie. Imaginile înfățișează doar o mică parte din zona de sus a dispozitivului, mai exact partea superioară și spatele telefonului. Dacă ar fi să ne luăm după aceste imagini, deși nu ar trebui, Galaxy Note 4 pare să aibă marginile mult mai pătrățoase și o grosime semnificativ mai mică decât a modelului anterior.

Spatele este construit ceva mai simplist decât al lui Galaxy Note 3, și nu cred că reprezintă realitatea sau măcar direcția în care se îndreaptă departamentul de research al lui Samsung. La prima vedere, pare spatele unui smartphone mai ieftin, la fel inspiră și marginea argintie, care poate fi din metal.

Cât despre specificațiile Galaxy Note 4, se zvonește că vor exista două versiuni de configurații pentru acest dispozitiv, una bazată pe un chipset Qualcomm Snapdragon și alta cu Exynos, clasicul Quad-Core nativ și Octa-Core cu două tipuri de nuclee.

Galaxy Note 4 1