Samsung lansează cel mai bun kit de încărcare pentru dispozitivele tale

Samsung lansează cel mai bun kit de încărcare pentru dispozitivele tale

Pentru că cei mai mulţi dintre noi au din ce în ce mai multe gadgeturi care trebuie încărcate pe parcursul zilei, Samsung vrea să faciliteze procesul.

Samsung microUSB cable splitter 04_ET-TG900U

Nouă din zece gadgeturi pe care le avem în ghiozdan folosesc o mufă de încărcare microUSB, indiferent că este vorba de smartphone, , smartwatch, o pereche de căşti wireless sau o boxă portabilă cu conectivitate Bluetooth. Cele care nu folosesc standard acest port, cum ar fi dispozitivele Apple, pot fi încărcate tot de la un microUSB folosind un adaptor creat de Apple. În orice caz, microUSB-ul este omniprezent.

Cu un preţ destul de curajos, de 40 de dolari, cei de la au lansat un kit de încărcare format din încărcător de priză şi cablu inteligent. Partea inteligentă a respectivului cablu ilustrat mai sus constă în faptul că foloseşte un singur port USB la un capăt, doar ca la capătul celălalt să se răsfire în trei porturi microUSB. În plus, tot cablul se ocupă şi cu distribuţia egală a curentului în funcţie de numărul de gadgeturi pe care vreţi să le încărcaţi de la un USB.

Află și: De ce iPhone 6 va fi cel mai dorit telefon și Galaxy Alpha nu schimbă cu nimic asta

Cu un nume destul de pretenţios, Multi-Charging Wall Charger de la Samsung vine în cutie cu un încărcător de 2 amperi. Acel curent se duce direct la dispozitivul conectat, dacă este unul singur, sau se transformă în 0,67 amperi dacă vorbim de trei aparate.

Citește și: