Samsung Gear S, ceasul inteligent cu funcție de telefon, se pregătește de lansare

Samsung Gear S, ceasul inteligent cu funcție de telefon, se pregătește de lansare

Samsung Gear S ar putea fi cel de-al șaselea ceas inteligent pe care sud-coreenii de la Samsung îl adaugă în portofoliul lor.

galaxy-s5-Samsung-Galaxy-Gear-23-640x426_thumb.jpg

Potrivit Techno Buffalo, Samsung a primit, săptămâna trecută, un patent pentru un dispozitiv numit Gear S, lucru care ne dă de înțeles că acest gadget ar putea fi lansat în viitorul apropiat.

În cererea de brevet depusă de sud-coreeni nu sunt date foarte multe detalii, însă un amănunt iese în evidență. Samsung Gear S este descris drept ”un smartphone în formă de ceas” sau un dispozitiv mobil ”cu forma unei curele de ceas”.

Este posibil ca Gear S să fie, de fapt, modelul Gear Solo despre care am auzit zvonuri în ultimele câteva luni. Se bănuiește că Gear S va fi doar o versiune a ceasului Gear 2 cu o cartelă SIM inclusă. Astfel, ceasul ar avea toate funcționalitățile unui smartphone.

De curând, Samsung a înregistrat și marca ”Gear Store” și se presupune că posesorii de ceasuri inteligente vor putea să-și descarce aplicații pentru dispozitivele lor sau vor putea primi asistență.

Sud-coreenii mizează mult pe accesoriile inteligente purtabile, iar acest lucru nu ar trebui să ne mire, având în vedere că puterea Samsung pe piața de smartphone-uri începe să scadă.

Samsung Gear S ar putea fi lansat în cadrul târgului de tehnologie IFA, la care vom fi prezenți și noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: