Gear Solo – Următorul smartwatch Samsung, cu SIM inclus

Gear Solo - Următorul smartwatch Samsung, cu SIM inclus

Samsung lucrează de zor la următorul ceas inteligent din portofoliu. Și ce mai ceas! Gear Solo, după cum se pare că se va numi, va fi un ceas cu multă personalitate, foarte independent.

Gear Solo cu SIM inclus

 Zvonuri despre următorul smartwatch Samsung, Gear Solo, tocmai au apărut și nu sună deloc neinteresant. Din contră, mai ales odată cu anunțul spectaculos al rapper-ului Will.i.am, se pare că începe și moda ceasurilor care funcționează fără telefon, chiar înainte de a se fi „fumat” cea a ceasurilor conectate la un smartphone.

Samsung Gear Solo va fi un dispozitiv purtabil fără a fi neapărat conectat la un telefon deștept, va veni la pachet și cu un SIM. Așa spun zvonurile, lansate de Korea Herald. Așadar, Solo va permite efectuarea de apeluri fără a fi în tandem cu un smartwatch, fie el Samsung sau orice altceva. De altfel, și numele „Solo” sugerează capacitatea dispozitivului de a funcționa de sine stătător.

Rămâne să vedem aceste zvonuri despre Gear Solo și materializate. Chiar dacă momentan nu avem nici un indiciu despre „când” și „cât”, se pare că partea referitoare la „cum” devine publică. Samsung va lansa acest smartwatch în parteneriat cu operatorul sud-coreean SK Telecom, inițial (cum altfel?) doar în Coreea, ulterior și pe alte piețe din lume. Așteptăm, oricum, și confirmări oficiale Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: