Samsung Gear Live îşi dezamăgeşte primii utilizatori

Samsung Gear Live îşi dezamăgeşte primii utilizatori

Fără să fi avut parte de o lansare la scară largă, Samsung Gear Live cu Android Wear frustrează primii utilizatori ai -ului.

gear-live-charging-probleme defect

Au trecut deja câteva săptămâni de la Google I/O, contextul în care cei de la Google au anunţat oficial viziunea lor pentru smartwatch-uri prin intermediul .  Tot atunci, au fost anunţate câteva forme de implementare a respectivei platforme, cu numele de LG G Watch şi Samsung Gear Live. Participanţi la eveniment, în mare parte dezvoltatori de aplicaţii, au primit gratuit, la alegere, unul dintre cele două smartwatch-uri.

Deşi cei care au optat la Google I/O pentru un Gear Live gratuit sunt primii utilizatorii ai aparatului, tot ei sunt şi cei care se frustrează primii datorită unei construcţii defectuoase. Aparent, mai mulţi utilizatori au început să posteze imagini pe Google+ cu ceasul inteligent care, pentru că i s-a defectat mufa de încărcare, a devenit subit inutilizabil. După doar câteva cicluri de încărcare, mufa respectivă de degradează şi nu mai preia curent de la încărcător. Mai mult decât atât, până şi încărcătorul din pachet se pare că are probleme. Un utilizator a descris pe pagina personală de Google+ că încărcătorul de la Gear Live a renunţat să-şi mai facă treabă după doar câteva încărcări.

Momentan nu se ştie dacă problema evidenţiată în imaginea de mai sus este prezentă şi în modelele care vor ajunge la utilizatorii care vor plăti pentru el. Din păcate, este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple. Momentan, pe marginea acestui subiect, nu a apărut nici un comunicat oficial din partea Samsung, deşi sperăm ca acest lucru să aibă loc cât mai curând.

Citește și: