Arrow, un smartwatch cu Android Wear şi cameră rotativă

Arrow, un smartwatch cu Android Wear şi cameră rotativă

Deşi nu cred în utilitatea prezenţei unei camere foto-video pe ceas, Arrow este primul smartwatch cu o cameră rotativă la 360 de grade.

arrow-smartwatch-front-android wear camera 360

În ideea diversificării designului pe care îl vedem la ceasuri inteligente, creatorii Arrow propun câteva concepte noi.

Pentru că cele mai multe ceasuri clasice de mână vin cu un cadran rotund, la fel şi Moto 360, aceeaşi trăsătură o întâlnim şi la Arrow. În plus faţă de creaţia Motorola însă, de această dată avem pe margine şi o cameră. La acest capitol, creatorii ceasului inteligent de mai sus, se mândresc cu integrarea primei camere rotative, menită să captureze orice moment important din viaţa voastră fără sa mai fiţi nevoiţi să vă înclinaţi ceasul într-o poziţie neconfortabilă. Desigur, mai uşor ar fi să scoateţi telefonul din buzunar pentru a face o poză, dar aceasta este o altă poveste.

Noul smartwatch va fi construit în jurul platformei , anunţată de Google în urmă cu câteva săptămâni în cadrul Google I/O. Alte dispozitive cu acelaşi sistem de operare sunt . Pe partea de hardware, Arrow va veni cu încărcare wireless şi va integra un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac.

La această oră, Arrow se aflâ încă în stadiu de proiect, dar în momentul în care va fi gata, pentru precomenzi şi mai multe detalii, puteţi accesa  arrowsmartwatch.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: