Samsung Galaxy S5 Alpha – primele imagini cu un S5 premium

Samsung Galaxy S5 Alpha - primele imagini cu un S5 premium

Strategia Samsung este una de influzie de terminale pe piață, pentru toate categoriile. Telefonul lor de top, Samsung Galaxy S5, a fost bun, dar nu extraordinar. Pentru a rezolva acest lucru, Samsung pregătește Galaxy S5 Alpha, înainte de prezentarea iPhone 6. 

gs5-alpha-3
Până acum știam despre Galaxy S5 Alpha că va fi un dispozitiv de metal, dar nu apăruseră imagini. Astăzi, site-ul SamMobile, specializat în zvonuri și imagini-spion cu dispozitivele sud-coreenilor publică primele imagini cu un dispozitiv premium, mai compact. Carcasa își păstrează aspectul consacrat de Samsung anul acesta, dar informațiile de până acum spun că plasticul va fi înlocuit de metal.

Samsung Galaxy S5 Alpha va avea un ecran de 4,7 inci, o rezoluție Full HD sau Quad HD (încă nu există o informație clară aici). Cel mai probabil va fi lansat luna viitoare, iar stocurile vor fi limitate.

Practic, ar fi un prim experiment pentru Samsung în a vinde telefoane din metal. Compania sud-coreeană a fost criticată în trecut pentru folosirea unui plastic de proastă calitate, iar odată cu lansarea Samsung Galaxy S5 au existat voci care au criticat aspectul mult prea discret al telefonului.

Review-ul nostru la Samsung Galaxy S5 poate fi citit aici. 

gs5-alpha-4

Citește și: