11 aug. 2014 | 15:30

Samsung Galaxy Alpha, specificații confirmate

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Alpha, specificații confirmate

Samsung Galaxy Alpha e cel mai interesant dispozitiv al companiei sud-coreene de anul acesta, deoarece aduce pentru prima oară o carcasă de metal. Între timp, specificațiile tehnice au ajuns pe internet și le putem confirma. 

gsmarena_004
Potrivit unei imagini publicate de către gsmarena.com, pe filieră braziliană, aflăm informațiile tehnice finale despre acest smartphone. Nu trebuie considerat flagship-ul Samsung, ci doar un alt telefon premium, cu niște probleme la acumulator, dacă e să ne întrebați pe noi.

Ecranul va avea 4,7 inci și va fi Full HD. Pentru pasionații telefoanelor mai mici, ecranul de 4,7 inci e o binecuvântare, într-o lume a dispozitivelor de peste 5 inci. Procesorul este un octa core Exynos, produs de Samsung, format din patru nuclee la 1,8 Ghz și patru nuclee la 1,3 Ghz, care vor îndeplini diferite funcții.

Memoria internă este de 2 GB RAM, iar capacitatea de stocare va fi de 32 de GB. Dispozitivul nu va avea stocare prin microSD.

Citește mai multe despre Samsung Galaxy Note 4. 

Ce alte specificații tehnice am aflat? Camera foto va avea 12 megapixeli, iar cea frontală va avea 2,1 megapixeli. Sistemul de operare va fi Android 4.4 KitKat, iar bateria va avea 1.860 de miliamperi. Cam puțin, nivel de iPhone.

Între timp, în Rusia, la o regată de yachting, telefonul a fost confirmat de afișul oficial. Mai multe imagini puteți vedea mai jos.

Samsung-Galaxy-Alpha-Blanc-03

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele