Samsung Galaxy Note 4, prezentare oficială pe 3 septembrie

Samsung Galaxy Note 4, prezentare oficială pe 3 septembrie

Samsung a confirmat practic faptul că va lansa un Samsung Galaxy Note 4 la IFA 2014 de la Berlin. Sud-coreenii au trimis o invitație jurnaliștilor pentru evenimentul de pe 3 septembrie, intitulat, cum altfel, Unpacked. 

Samsung-Galaxy-Note-3-4

Cel mai probabil, telefonul va avea un ecran de 5,7 inci, Quad HD, cu o rezoluție de 2560×1440 de pixeli. De asemenea, ar putea fi două versiuni, dintre care una să aibă procesor Exynos 5433 ca pe Samsung Galaxy S5 Alpha, despre care am scris azi și unul cu Snapdragon 805 și 3 GB de RAM.

Camera foto ar urma să fie de 16 megapixeli, potrivit informațiilor International Business Times, cu stabilizare optică a imagini. Alte zvonuri au vorbit inclusiv despre recunoașterea retinei pentru autentificare. Știm sigur că sistemul de operare va fi Android 4.4.4 KitKat. Istoric vorbind, Samsung Galaxy Note a fost cel mai performant telefon al companiei, prezentând trendul pentru anul următor.

Invitația Samsung

Citește mai multe despre Samsung Galaxy Note 4 pe playtech.ro

IFA 2014 va avea loc între 5 și 10 septembrie la Berlin, iar playtech.ro va fi prezent la fața locului pentru a vă aduce informații, videoclipuri și imagini cu cele mai noi gadgeturi. 

Citește totul despre IFA 2014 în acest link. 

Samsung Galaxy Note 3 a fost un telefon revoluționar. Linia care a inventat phabletele a devenit atunci și mai bună.

Ce a avut de spus playtech.ro în acel moment?

„Samsung Galaxy Note 3 reprezinta un pas destul de mare in directia cea buna. Este semnificativ mai performant, este mai rapid, are un display mai bun, filmeaza 4K, S-Pen-ul este mai precis si mai inteligent insa, ramane un produs premium, chiar asa l-a gandit si producatorul. Hype-ul pornit in aceasta directie include desigur si smartwatch-ul Galaxy Gear, ceasul inteligent care este perfect compatibil cu acest dispozitiv. teti gasi la Marketonline.ro, si cam 1300-1400 lei pentru ceas.

Samsung este inca unul din producatorii ce ofera o solutie completa pentru acest segment de produse. Nu a reinventat roata cu Note 3, ci doar i-a adaugat toate capabilitatile de care trebuie sa dispuna un astfel de dispozitiv in anul 2013. Trebuie sa mentionez ca orice utilizator se va simti perfect multumit odata ce a facut decizia de achizitie”