Samsung Galaxy Alpha e mai subțire decât iPhone 5s

Samsung Galaxy Alpha e mai subțire decât iPhone 5s

Ieri v-am prezentat poze noi cu Samsung Galaxy Alpha, un smartphone din metal pe care sud-coreenii se pregătesc să-l lanseze. Astăzi, aflăm din câteva imagini că dispozitivul va fi mai subțire decât un iPhone 5s .

Samsung-Galaxy-Alpha-Blanc-05

Potrivit contului de Twitter @culeaks, dispozitivul va avea un ecran de 4,7 inci, cu rezoluție 720p, un procesor Exynos octa-core, produs chiar de către Samsung și 2 GB de RAM.

Sistemul de operare va fi Android 4.4.4 KitKat, modificat de Samsung cu interfața TouchWiz, iar camera foto va fi de 12 megapixeli. Bateria pare dezamăgitoare din datele de până acum – 1.850 de miliamperi.

Citește totul despre IFA 2014 în acest link. 

În poza de mai jos se poate vedea că Samsung Galaxy Alpha este mai subțire decât iPhone 5s, lucru ce arată că sud-coreenii încearcă să intre pe zona telefoanelor mai elegante. Cu toate aceastea, potrivit bloggerului francez No Where Else, cunoscut pentru faptul că nu se înșală de multe ori, telefonul va avea un ecran de 4,8 inci, cu o rezoluție de 1280×720 de pixeli. Acest lucru înseamnă că Samsung nu vrea să lovească în piața telefoanelor de top cu acest dispozitiv din metal, ci să încerce o categorie mai ieftină. Cu toate acestea, finisajele sunt foarte bune. Pe margini observăm metalul atât de puțin folosit de către Samsung.

gsmarena_004

Ieri v-am adus noi date despre Samsung Galaxy Note 4. Cel mai probabil, telefonul va avea un ecran de 5,7 inci, Quad HD, cu o rezoluție de 2560×1440 de pixeli. De asemenea, ar putea fi două versiuni, dintre care una să aibă procesor Exynos 5433 ca pe Samsung Galaxy S5 Alpha, despre care am scris azi și unul cu Snapdragon 805 și 3 GB de RAM.

Mai multe detalii despre Samsung Galaxy Note 4 puteți citi aici.  

Citește și: